Malatya'nın yerel haber spikeri Kantarcı'dan deprem sözleri: "Kameralar üzerime gelmeye başladı"

Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalan Vuslat TV'nin spikeri Pınar Kantarcı, yaşadıklarını anlattı. Korktuğunu belli etmemeye çalıştığını anlatan Kantarcı, "Kameralar üzerime gelmeye başladı" dedi.

Son Güncelleme:

Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalan Vuslat TV'nin spikeri Pınar Kantarcı, yaşadıklarını anlattı. Kantarcı, AA muhabirine, her sabah yaptığı programın bugünkü anında depreme yakalandığını söyledi.

Deprem anında korktuğunu aktaran Kantarcı, şöyle konuştu:

"Yayın sorumluluğu gereği endişe ve telaş etmemeye çalıştım. Kameralar üzerime gelmeye başladı ve birkaç saniye bekledim ve deprem uzun sürmeye devam edince 10 dakika gibi geldi bana. Deprem endişeye sevk etti, korktuğumuzu da belli etmemeye çalışarak masanın altına girmek zorunda kaldım. Dışarı kaçamazdım ve kaçmanın çok doğru olmayacağını düşündüm. Depremi yaşayan deneyimleyen bir şehir Malatya. Yaptığımız haberlerle sürekli depremi yansıtıyoruz ve ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ekip arkadaşlarıma da seslendim ve hep beraber dışarı çıktık. Umarım bir daha yaşanmaz."

Teneffüsteki öğrenciler tırdan çalan oyun havasıyla eğlendi Deprem anında balkondan atlayan vatandaşın görüntüsü ortaya çıktı Cizre'de su yüzeyine çıkmaya çalışan su samuru, martı saldırısına uğradı Depremin şiddetini gösteren en net görüntü: Kendilerini böyle dışarı attılar Son anda kurtuldular! Vatandaşların düşen parçalardan kaçış anları kamerada Deprem Elazığ'da hasara neden oldu: Binalarda oluşan çatlak ve dökülmeler kameralara yansıdı