Malatya'daki 4.8 büyüklüğündeki deprem anı kamerada

AFAD, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 16.39'te 4.8, 16.40'ta ise 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldiğini açıkladı. Korku ve paniğe neden olan depremler çevre il ve ilçelerden de ciddi şekilde hissedildi. Deprem anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Depreme Malatya'da bulunan bir AVM'de yakalanan vatandaşlar ise panikle dışarı çıkmaya çalıştı.

AFAD, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde art arda iki deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD'ın açıklamasına göre Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 16.39'te 4.8, 16.40'ta ise 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldiğini açıkladı.

Korku ve paniğe neden olan depremler çevre il ve ilçelerden de ciddi şekilde hissedildi.

Depreme Malatya'da bulunan bir AVM'de yakalanan vatandaşlar ise panikle dışarı çıkmaya çalıştı. Deprem nedeniyle Malatya'daki pek çok vatandaş ise kendisini sokağa attı.



Kaynak: İHA

Sahibinin karnını tekmeleyen bebeği hisseden köpeğin tepkileri gündem oldu Ölen İngiliz turistin küllerinin denize dökülmesi olayının görüntüleri ortaya çıktı Van'da anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı temsili olarak canlandırıldı Yuvasını inşa etmek için uyuyan tilkinin tüylerini koparan kuşun görüntüleri güldürdü Balık avlayan bozayının zahmetsiz performansı izlenme rekoru kırdı