Mal varlıklarına el konulan Eylül Öztürk, kazandığı parayı açıkladı

Sosyal medya fenomenlerine yönelik yapılan soruşturma kapsamında Eylül Öztürk'ün mal varlığı da mercek altına alınmıştı. Varlıklarına el konulan Eylül Öztürk, sosyal medya hesabından tek bir alışveriş sitesinden kazandığı parayı açıkladı.

Son Güncelleme:

Eylül Öztürk isimli sosyal medya fenomeni bazı alışveriş sitelerinden kazandığı aylık komisyon tutarını açıkladı.

Mal varlıklarına el konulan Eylül Öztürk, geçen yıl eylül ve kasım ayında kazandığı ücreti sosyal medya hesabından bir video ile duyurdu.

ALIŞVERİŞ SİTESİNDEN 2 AYLIK KAZANCI

· Eylül: 1 milyon 88 bin TL
· Kasım: 2 milyon 46 bin TL

Dilan Polat’ın 'Şampiyonlar Ligi' diye nitelendirip paylaştığı fotoğrafta yer alan 12 kişinin şirketlerine Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda kayyum atandı.

Bu isimlerden biri de Eylül Öztürk. Amerika'da 10 evi bulunan güzellik merkezleri sahibi Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aylık kazandığı parayı ve nasıl kazandığını açıkladı. 

Kara para iddialarına çok sert tepki gösteren sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, şaibeli kazanç iddiasını yine reddetti ve bir ayda ne kadar kazandığının hesabını yaparak paylaştı. 


AYLIK 1 MİLYON TÜRK LİRASI KAZANCI VAR

Soruşturma kapsamında mal varlığına el konulan ve tazminat ödeyip çalışanlarını işten çıkarmak zorunda kalan Eylül Öztürk, yaptığı yeni açıklamada aylık kazancının 1 milyon TL'ye kadar ulaştığını söyledi.

Öztürk, yayınladığı videoda "Size aylık kazançlarımı paylaşacağım. Bir dönem parasızlıkla sınandım, şu anda parayla sınanıyorum. Sizlerin de sorabileceği tek soru; Vergisi ödendi mi? Evet ödendi. Günde 6 tane, en az o da reklam teklifi geliyor. Bütün e-ticaret platformlarından kazançlarım belli. Son derece büyük bir utanç içinde bunları paylaşıyorum. Benim zerre para pulla alakam olmadı arkadaş." dedi.

Eylül Öztürk hakkındaki tüm iddiaları reddetti Öztürk "Soruşturma bitsin her şey ortaya çıkacak" açıklamasında bulundu. 

Kaynak: Haber Global TV

Ölümden döndü: Rüzgarlı havada yerinden çıkan pencerenin düşüşü kamerada 46 farklı suç kaydı olan kadın yakalandı: Bir de el hareketi çekti Hemcinsini bir anda hızlıca yiyen yılanın görüntüleri viral oldu Otobüse engel oluyordu, el birliğiyle kaldırıldı Elektrik trafosunun neden olduğu yangın tarlaya sıçradı Beykoz'da tedirgin eden anlar: Dumanlar yükseldi, yolcular tahliye edildi