Mahalleliden hırsıza tarihi ayar: Dövüp elektrik direğine bağladılar

Bursa’da mahalle sakinleri yakaladığı hırsızlık şüphelisi şahsı önce dövdü daha sonra ise elektrik direğine bağlayarak "ben hırsızım" yazılı kağıtlar yapıştırdı.

Son Güncelleme:

Mahalle sakinleri hırsızlık şüphelisi Rıza P.’yi  yakalayarak darp etmeye başladı. Daha sonra ise mahalle sakinleri Rıza P.’yi elektrik direğine bağlayarak "ben hırsızım" yazılı kağıtlar yapıştırdılar. Seslere uyanan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri gördükleri karşısında şaşkına dönerken olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Rıza P.’yi direğe bağladıkları zinciri keserek kurtardı. 

Kaynak: İHA

İstiklal Caddesi'ndeki yangın yakın noktadan böyle görüntülendi Kızgın boğayı umursamayan vatandaşın hazin sonu: Ne olduğunu bile anlayamadan... Cadde ortasında yılanlı meydan dayağı: O anlar kamerada Adres Balıkesir: Site bahçesine giren tilkiler görüntülendi Mağarada mahsur kalan keçi için ekipler seferber oldu Yer Muğla: Köpüren denizdeki azgın dalgalarla tehlikeli dans