Lütfü Savaş'ın o resti CHP Genel Merkezi'ne geri adım attırdı

CHP'de krize dönen Hatay adaylığı konusu çözüldü. Genel Merkez tarafından adaylığı tartışmaya açılan Lütfü Savaş'ın, 'Bağımsız aday olurum' resti Genel Merkez'e geri adım attırdı. Lütfü Savaş, CHP'den yeniden aday gösterildi.

Son Güncelleme:

CHP'de Hatay krizi için baş döndüren bir trafik yaşandı. Hatay adaylarının tanıtıldığı toplantıya Lütfü Savaş'ın çağırılması büyük tartışma yaratmıştı.

Hatay'da teşkilat üyeleri Genel Merkez kararını protesto ederken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, son anket çalışmasını örnek gösterip Hatay adayını geri çekecekleri mesajı verdi.

Bu açıklamadan dakikalar sonra Özel, Savaş ile bir araya geldi. Anket sonuçları gösterildi, "Bu şartlar altında seni aday yapamayız" dedi.

Savaş, Özel'in açıklamasına tepki gösterdi, İstanbul'dan yapılan anket, sonucu yansıtmaz mesajı verdi. Görüşmeden sonuç çıkmadı. CHP'de Hatay krizi büyürken, Lütfü Savaş kararını 20 Şubat'ta yapacağı halk buluşmasında açıklamayacağını duyurdu.

Savaş'ın bu açıklaması bağımsız aday olabileceği beklentisini güçlendirdi. Kriz sürerken Özel geri adım attı. Savaş, gece yarısı tekrar Genel Merkez'e davet edildi. O görüşmede CHP Genel Başkanı, Savaş'a "Yola seninle devam ediyoruz" dedi.

Bu görüşmenin ardından Genel Merkez de kararı resmen duyurdu.

Kars'ta acıkan boz ayılar mahallelerde dakikalarca yiyecek aradı Felçli kedisi için yürüteç yaptı Yaşlı adamı acımasızca döven gencin görüntüleri pes dedirtti 4 yaşındaki çocuk öğretmenin Heimlich manevrası sayesinde böyle kurtuldu 8 katlı bina iş makinesinin dokunuşuyla yerle bir oldu Kişisel gelişim kurslarına yakın takip!