Lunaparkta adrenalin salıncağı paniği: Faciadan dönüldü

Van’ın Edremit ilçesindeki lunaparkta adrenalin salıncağına binen bir şahıs düşmekten son anda kurtuldu. Yaşananlar cep telefonuyla kayıt altına alınırken, emniyet kemerinin önemi ise bir kez daha gözler önünde serildi.

Son Güncelleme:

Van'ın Edremit ilçesinde 21 Haziran akşamı bulunan lunaparkta adrenalin salıncağına binen bir genç, emniyet kemerini bağlamadı. Salıncak hareket edince dengesini kaybeden genç, önündeki koltuğa tutundu. Korku dolu anların yaşanmasına sebep olan ve bir süre tutunduğu demir sayesinde düşmekten kurtulan genç, lunapark görevlileri tarafından kurtarıldı. Yaşananlar cep telefonuyla kayıt altına alınırken, emniyet kemerinin önemi ise bir kez daha gözler önünde serildi.

Düzce'de liman içerisinde görenler şaşkınlığa uğradı Ölüme meydan okuyarak hortumun içinden geçen balıkçı şoke etti 2. indirim savaşları başladı İndirim için uzun kuyruklar oluştu İstanbul Havalimanı ile Çin’in Guangzhou şehri arasında uçuşlar başladı Doğasından çıktı, binalara tırmanırken görüntülendi: "Şaşkına döndük"