Leyleğin hijyenli beslenmesi fotokapana yansıdı: "Yıkamadan yer miyim?"

Antalya'da bir leyleğin avladığı kurbağa ile beslenmesi fotokapanla kaydedildi. Leyleğin avını suya batırıp çıkardığı anları Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, "Hijyen çok önemli, yıkamadan yer miyim?" ifadeleriyle paylaştı.

Son Güncelleme:

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6'ncı Bölge Müdürlüğünce yaban hayatı çeşitliliğini görüntülemek için ilin dağlık ve ormanlık bölgelerine fotokapanlar konuldu.

Bu fotokapanlardan biri leyleğin gagasıyla avladığı kurbağayla beslenmesini kaydetti. Kayıtta, bir su kenarındaki leyleğin gagasındaki kurbağayı suya batırıp çıkarması görülüyor. Müdürlüğün sosyal medya hesabından söz konusu görüntü, "Hijyen çok önemli, yıkamadan yer miyim?" ifadeleriyle paylaşıldı.

Gökyüzünde belirdi, ne olduğunu anlayamayan telefona sarıldı Bursa'da aç kalan tilki vatandaşın elini ısırdı Esenyurt’ta kozmetik mağazasından istediklerini alamayan kadınlar birbirine saldırdı Ünlü kozmetik mağazası indirime girdi, kavga ve izdiham çıktı Amasya'da sele kapılan kadın, taksici tarafından son anda kurtarıldı Dev çukura düşen sansar böyle kurtarıldı