Kurban Bayramı sofralarının vazgeçilmezi: Ustası bayram kavurmasını püf noktalarını anlattı

Hem tadıyla hem de görüntüsü ile lezzetli mi lezzeti kavurma bu yıl da Kurban Bayramı sofralarının vazgeçilmezi konumunda. İyi bir bayram kavurmasının nasıl yapılması gerektiğini de ustası Haber Global'e anlattı.

Son Güncelleme:

Kurbanlıklar kesildi porsiyonları dolaplara koyuldu. Ve Kurban Bayramı deyince akla gelen kavurma, hem lezzeti hem de görüntüsüyle bu yıl da soflarının vazgeçilmezi konumunda. Ancak iyi bir kavurmanın nasıl olması, hangi şartlarda pişirilmesi gerektiği gibi sorular bu noktada önemli hale geliyor. İşin uzmanlarından olan Şef Gürkan Topçu, bayram kavurmasının püf noktalarını Haber Global'e anlattı.

Yer Şırnak: Alev hortumu anbean kameraya böyle yansıdı Alevlerin ortasında kalan kaplumbağaya ekiplerden yardım eli Yanlış hayvana bulaşan şempanzenin az daha aklı çıkıyordu Örümcek adama özenen kediden alkışlanacak performans Lunaparkta adrenalin salıncağı paniği: Faciadan dönüldü Azerbaycan'dan Çukurca'ya vatan nöbeti: "Türk bayrağının olduğu her yer vatan"