Kurban Bayramı sofralarının vazgeçilmezi: Ustası bayram kavurmasını püf noktalarını anlattı

Hem tadıyla hem de görüntüsü ile lezzetli mi lezzeti kavurma bu yıl da Kurban Bayramı sofralarının vazgeçilmezi konumunda. İyi bir bayram kavurmasının nasıl yapılması gerektiğini de ustası Haber Global'e anlattı.

Son Güncelleme:

Kurbanlıklar kesildi porsiyonları dolaplara koyuldu. Ve Kurban Bayramı deyince akla gelen kavurma, hem lezzeti hem de görüntüsüyle bu yıl da soflarının vazgeçilmezi konumunda. Ancak iyi bir kavurmanın nasıl olması, hangi şartlarda pişirilmesi gerektiği gibi sorular bu noktada önemli hale geliyor. İşin uzmanlarından olan Şef Gürkan Topçu, bayram kavurmasının püf noktalarını Haber Global'e anlattı.

Boş yolu fırsat bilen sürücünün tehlikeli yolculuğu kamerada Balıkçı teknesinin dalgalarla mücadelesi kamerada Öğrencilerinden okul müdürüne bir garip Öğretmenler Günü kutlaması Yağan kar en çok kurtları mutlu etti Balıkesir'de 2 işçinin göçük altında can verdiği madenle ilgili dikkat çekici detay Oto galericinin evini ve aracını kurşunladılar, 500 bin dolar haraç istediler