Küçükçekmece'de iki kişi aralarında aldıkları kişiye sopalarla böyle saldırdı

İstanbul Küçükçekmece'de sokakta iki kişi henüz bilinmeyen bir nedenle arlarına aldıkları bir kişiye tekme, yumruk ve sopalarla saldırdı. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Son Güncelleme:

Olay Küçükçekmece, Söğütlüçeşme Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, iki kişi henüz bilinmeyen bir nedenle sokakta bulunan bir kişiye tekme, yumruk ve sopa ile saldırdı. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Görüntülerde bir kişinin sokak içerisinde koştuğu iki kişinin de kovaladığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise iki kişinin kovaladıkları kişiye tekme, yumruk ve sopa ile vurduğu görülüyor.

Kaynak: DHA

Metruk binada çıkan yangına hortumla müdahale: O anlar kamerada SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları nefesleri kesti: Vatandaştan yoğun ilgi Sakız parasına gidecekler: Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere jest Alt geçit suyla doldu, sürücüleri zorlayan anlar yaşandı Şikayet üzerine gidilen evden 3 kamyon çöp çıkarıldı Az kalsın boğuluyordu, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı