This browser does not support the video element.

KPSS sınavına giremeyen öğrenciden, "Burada öyle bir şey yazmıyor" tepkisi

Yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli’de de KPSS heyecanı yaşandı. Geç geldiği için ikinci oturuma alınmayan aday, görevlilere elindeki kağıdı gösterip, "Burada öyle bir şey yazmıyor" dedi ve tepki gösterdi.

Son Güncelleme:

Kocaeli’de KPSS'ye giren adaylar sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine geldi. Sınava İzmit Mesleki ve Teknik Lisesinde giren adaylar, sabah 10.15’de yapılan ilk oturumun ardından saat 14.45’te başlayan ikinci oturum için tekrar merkeze geldi.

14.30’da kapanan kapının ardından 14.32’de gelen aday ise sınava alınmadı. Sınava geç geldiği için alınmayan vatandaş görevlilere kağıdını göstererek, "Burada öyle bir şey yazmıyor" dedi.

Kaynak: İHA

Kızıl akbaba yavrusunun uçuş öyküsü fotokapana yansıdı Mehmetçik Kosova'da 25 yıldır barış ve istikrara katkı sağlıyor Türkiye'de doğurganlık hızı düşüşte Adana'da kolyesini çalmak istediği kadın tarafından dayak yiyen adam Bursa'da trafiğin ortasında görenler şoke oldu, ortalığı birbirine kattı Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışması başladı, trafik yoğunluğu havadan görüntülendi