Kovboy kasabası küle döndü

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, gece saatlerinde, kovboy kasabası ve otel olarak kullanılan alanda yangın çıktı. Mekanın kullanılmaz hale geldiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Son Güncelleme:

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde gece 01.30 sıralarında Çamçukur mahallesinde yangın çıktı. Kovboy kasabası ve otel olarak kullanılan ahşap yapıların bulunduğu yerde çıkan yangın hızlı bir şekilde büyüdü. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin sabaha kadar yaptığı söndürme çalışmaları neticesinde, çevresinde bulunan evlere yangın sirayet etmeden kontrol altına alındı. Yangında ölen yada yaralanan olmazken, bazı vatandaşlar dumandan etkilendi. Yangının ardından mekan kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili incelme başlatıldı.

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi