Koronavirüs iki PTT şubesini kapattırdı

Gaziantep'in en yoğun PTT şubesi ile Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde bulunan PTT şubesi, koronavirüs sebebiyle kapatıldı.

Son Güncelleme:

Gaziantep’te PTT’nin ‘Çarşı’ şubesi, çalışanlarda çıkan yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle kapatıldı. Kapatılan şubenin önüne bariyer çekilerek, vatandaşların yaklaşması engellendi.

Şahinbey ilçesine bağlı Eski Saray Caddesi üzerinde bulunan PTT şubesi çalışanlarında Covid-19 virüsü tespit edilmesinden sonra karantinaya alınan şube kapatılarak etrafına bariyer çekildi. PTT şubesine gelen vatandaşların mağduriyet yaşamaması için "Merkezimizde Covid-19 tespit edilmiştir. Geçici olarak hizmete kapatılmıştır" yazısı asıldı.

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde bulunan PTT şubesi, korona virüs sebebiyle kapatıldı. PTT şube müdürü M.Ö.Ç.'nin korona virüs testinin pozitif çıkması sonucu PTT şubesi tamamen kapandı. Şube müdürünün virüse katıldığı bir düğünde yakalandığı tespit edildi. PTT şubesi kapısına "Postanede Covid-19 çıkmıştır, geçici bir süre hizmet verilmeyecektir" yazısı asıldı. Postanenin kaç gün süreyle kapalı kalacağının henüz belli olmadığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Sonraki Haber