Korku filmini andırıyor: Escobar’ın harabe haline dönen malikanesi görüntülendi

Dünyaca ünlü uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın Kolombiya’nın Guatape’deki La Manuela adı verilen malikanesi, havadan görüntülendi.

Son Güncelleme:

Escobar'ın uyuşturucu imparatorluğunun ana merkezlerinden biri olarak gösterilen mülk, 1990'ların sonunda Kolombiya hükümeti tarafından uyuşturucu kaçakçılığını önleme çabalarının bir parçası olarak ele geçirildi.

Daha sonra, Escobar'ın mirasının tüm izlerini silmeye çalışan rakip uyuşturucu çetesi PEPES tarafından 1993 yılında yakılıp harap edilen malikanenin kaderi karanlık bir hal aldı. Harabe halindeki malikâne korku filmlerinden bir sahneyi andırırken, eski ihtişamından sadece birkaç dağınık kalıntı görülebiliyor.

Kaynak: AA

Sosyal medyada yeni akım: "Baba bu akşam eve gelmiyorum" Samsun'da 1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüyüş Düzce'de pedallar bağımlılıkla mücadele için çevrildi Van'da sağanak yağış: Erciş'te su birikintileri oluştu Zabıta ekiplerine saldıran seyyar satıcı darbedildi: O anlar kamerada Zehir tacirleri Carlos'tan kaçamadı: Gizlenen uyuşturucudaki "kahve" detayı