Korku dolu anlar: Sağanak kara yolunu ikiye böldü!

Aniden bastıran sağanak Bilecik Söğüt-İnhisar kara yolunu ikiye böldü!

Son Güncelleme:

Bilecik ve ilçelerinde dün aniden bastıran sağanak yağış Söğüt-İnhisar kara yolunu ikiye böldü.
Geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlar sonucu hasar alan ve geçici olarak onarılan Söğüt-İnhisar kara yolu, Koyunlu Köy ayrımı bölgesinde dün aşırı yağış nedeni ile tekrar ulaşıma kapandı. Yağmurun etkisiyle yol adeta ikiye bölünürken, Koyunlu Köy ayrımının büyük bir kısmında çökme yaşandı.

Öte yandan Bozüyük'ün Yeşilkent Mahallesinde dün yaşanan selde bir ahıra sel baskını olurken, bugün bölgeye AFAD ve Tarım İl Müdürlüğüne bağlı ekipleri hasar tespiti için yönlendirildi.

Kaynak: Haber Global TV

Metrobüs alt geçidini su bastı, vatandaşlar mahsur kaldı Orman manzaralı seyir terasından büyüleyici görüntüler Zirai dona karşı dumanlı mücadele Hava sıcaklığı sıfırın altına düştü, meyve ağaçları buz kesti Kilosu 100 liraya düştü, tezgahlar şenlendi Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 6 yaralı