Köpeğini konuşturan kadının görüntüleri izlenme rekoru kırdı

Sosyal medyada köpeğinin konuştuğu anları paylaşan kadının görüntüleri izlenme rekoru kırarken, bir yandan da şaşırttı.

Son Güncelleme:

Görüntülerde köpeğine “l love you” dedirtmeye çalıştığı kameralara yansıdı. Kadının sevinci ekrana yansırken, köpeğin o anlarda ki sevimli halleri ise izleyenleri gülümsetti.

PEKİ KÖPEKLER KONUŞUP, KELİME EZBERİ YAPABİLİR Mİ?

Hayır, köpekler insanlar gibi konuşamazlar. Köpekler, karmaşık dil becerilerine sahip değillerdir ve insanlar gibi sözlü dil kullanamazlar. Ancak, iletişim kurmak için kendi aralarında ve insanlarla çeşitli sesler, vücut dili ve davranışlar kullanabilirler.

Köpekler, sahiplerine, diğer köpeklere veya çevrelerindeki durumlara tepki verirken çeşitli sesler çıkarabilirler. Bu sesler, havlama, uluma, hırlama, inleme ve yalama gibi çeşitli şekillerde olabilir. Bu sesler, köpeklerin duygusal durumlarını, ihtiyaçlarını veya endişelerini ifade etmelerine yardımcı olabilir.

Ayrıca, köpekler vücut dilleri ve davranışlarıyla da iletişim kurarlar. Kuyruk sallama, kulak dikme veya indirme, vücut pozisyonu, yüz ifadeleri gibi çeşitli göstergelerle duygusal durumlarını ve niyetlerini ifade ederler. Örneğin, bir köpek kuyruğunu sallayarak sevinç ya da heyecan ifade edebilir, kuyruğunu aşağıya doğru indirerek korku veya endişe belirtebilir.

İnsanlar, köpeklerle daha etkili iletişim kurmak için onların davranışlarını anlamak ve doğru şekilde yanıtlamak önemlidir. Eğitim ve sevgiyle, köpekler insanlarla daha iyi anlaşabilir ve onlarla güçlü bir bağ kurabilirler, ancak bu bağ, köpeklerin insanlar gibi sözlü bir dil kullanabildikleri anlamına gelmez.

Kaynak: Haber Global TV

Yavru kedi itfaiye ekiplerinin adeta sabrını test etti Akdeniz'de heyecan dolu dakikalar: Botu su alan balıkçının yardımına Sahil Güvenlik yetişti Yola çıkan ayı kamerada İstanbul'da klasik manzara: Yoğunluk yüzde 70'i aştı Klasik otomobil tutkunları prostat kanseri farkındalığı için buluştu Şehrin göbeğinde attığı drift pahalıya patladı