Komşular arasında kriz çıktı! Şafak vakti "zeytin" operasyonu

İstanbul Sarıyer'de kafe sahibi kadınla zeytin ağaçların yolumu kapatıyor diyen komşu arasındaki krizi daha önce ekrana getirmiştik... Zeytin ağacı gerilimine zabıta son noktayı şafak operasyonuyla koydu.

Son Güncelleme:

Sarıyer Emirgan'da Evin Eren'e ait kafenin önündeki saksıda bulunan iki zeytin ağacı yolu kapattığı gerekçesiyle bir kısım mahalleli tarafından şikâyet edildi.

Şikayet üzerine zabıta daha önce saksıları almaya gelmişti. Evin Eren kendini zincirleyerek saksıları vermemişti.

Evin Eren konu kapandı sansa da ne komşusu şikayetinden vazgeçti ne zabıta geri adım attı. Ekipler sabah vakti herkes uyurken kepçe ve makaslarla kafeye geldi.

İşletme sahibi Evin Eren'in zeytin ağaçlarını zincirlemesi işe yaramadı. Zabıta makasla zincirleri kesti ve o anları güvenlik kameraları kaydetti.

Tüm çabasına rağmen saksıları kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle alınan Evin Eren, zeytin ağaçlarını geri alacağını belirtti.

Kaynak: Haber Global TV

Temel kazısından ceset çıktı: Elleri ve ayakları bağlanmış halde bulundu Sıcak havayı fırsat bilen Antalyalılar plajlara akın etti Salda Gölü'nde dikkat çeken manzara: Kızıl geyikle birlikte yürüyüş yaptılar Vadi yamacında mahsur kalan koyunu AFAD ve JAK kurtardı Köpekbalıkları avlamak istedikleri vatoz için kavgaya tutuştu Koçla eğlenen adam kendini yerde buldu