Komandolar Hatay sokaklarında, yağmacılara göz açtırmıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bölgeye gelerek arama kurtarma çalışmalarına katılan komandolar, şehrin asayiş ve güvenliğini de sağlıyor.

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrası en çok yıkıcı etkinin yaşandığı Hatay’da, halk geceyi çadır kentlerde geçirirken, sağ kurtulan vatandaşların çoğu ise Hatay’ı terk etmiş durumda. Bolu 2’nci Komando Tugayı’na bağlı birlikler ise depremin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay’a gelerek arama kurtarma çalışmalarına katılırken yanı sıra kentin asayiş ve güvenliğini sağlıyor. Komandolar Hatay’ın sokaklarında devriye atarak yağma ve hırsızlık gibi olayları önüne geçiyor.

Kaynak: İHA

Metrobüs alt geçidini su bastı, vatandaşlar mahsur kaldı Metrobüs alt geçidini su bastı, vatandaşlar mahsur kaldı Orman manzaralı seyir terasından büyüleyici görüntüler Zirai dona karşı dumanlı mücadele Hava sıcaklığı sıfırın altına düştü, meyve ağaçları buz kesti Kilosu 100 liraya düştü, tezgahlar şenlendi Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 6 yaralı