Komandolar 30 Ağustos gösterisinde hayran bıraktı!

Kastamonu'da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümünde jandarma komandolar, gösterilerileri ile vatandaşları hayran bıraktı.

Son Güncelleme:

Kastamonu'da 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü düzenlenen programlarla kutlandı. Kastamonu Valiliği tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlama törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Törene Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu AK Parti Milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Devlet eski bakanı Murat Başesgioğlu, kent protokolü, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, mehter takımı gösterisi ve öğrencilerin halk oyunları gösterileri ile devam etti.

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi