Akıllara durgunluk veren olay: Kendini aracın önüne attı! O anlar kamerada

Kocaeli’de boşanma aşamasında olduğu iddia edilen bir şahıs kendini sokaktan gelen bir aracın önüne attı. Şaşkınlık veren o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Son Güncelleme:

Olay, Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi Kelebek Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasında olan vatandaş sokak ortasında bir süre bekledikten sonra kendisini, yoldan geçen S.B. idaresindeki plakası öğrenilemeyen Ford marka hafif ticari aracın önüne attı.

Sürücü S.B. ve etraftaki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kendini aracın önüne atan şahıs tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Olayı anlatan mahalle sakini, “Çok garip bir olaydı. Gördüğümüz zaman biz de şaşırdık. Anlam veremedik. Bir anda kendini aracın üzerine attı. Her zaman gördüğümüz, alışık olduğumuz bir durum değil. Şaşkınlık içerisinde kaldık” dedi.

Kaynak: İHA

5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı Kırmızı ışıkta geçen otomobil 2 araca çarptı: 3 yaralı Yol verme kavgası kamerada: Tekmeler yumruklar havada uçuştu Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda