Kızını öldüren emekli başkomiserden kan donduran ifade

İstanbul Fatih'te kızını başından vurarak öldüren emekli başkomiser, ifadesinde kızının psikolojik sorunlar yaşadığını ve bu yüzden öldürdüğünü anlattı, "Kızımı yaşadığı bu çileli hayattan kurtardım" dedi.

Son Güncelleme:

Korkunç olay dün İstanbul Fatih'te yaşandı. Emekli başkomiser Kemal A., uyuyan kızını tabancayla başından vurarak öldürdü. Emekli başkomiser Kemal A., olay yerine gelen polis ekibine olayda kullandığı tabancayla birlikte teslim oldu. 

Babası tarafından uyurken öldürülen Nihal A.'nın 10 yaşından bu yana bipolar bozukluk tedavisi gördüğü, yaklaşık bir ay önce de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yattığı öğrenildi.

"İNSANLARIN HAYATINI DA ÇEKİLMEZ HALE GETİRDİ"

Sözcü gazetesinin haberine göre, kızı Nihal A.'nın uzun yıllardır psikolojik sorunlar yaşadığını ve tedavi gördüğünü söyleyen Kemal A. ifadesinde, şunları söyledi:

"10 yıldır çok defa tedavi gördü. Ancak tam olarak iyileşemedi. Kızım rahatsızlığı nedeniyle çok defa evden gitti. Bir kaç gün dışarıda benim nerede olduğunu bilmediğim yerlerde kaldı ve tekrar eve geldi. Bu davranışları ile çevrede bulunan insanların hayatını da çekilmez hale getirdi. Hatta iyi olacağı düşüncesiyle kızımı memleketime götürdüm ancak orada da aynı şekilde davrandı" dedi.

Kızının saldırgan davranışlarından dolayı 20 Ekim'de yeniden hastaneye yatırıldığını öne süren Kemal A. "Kızım hastanede yaklaşık 10 gün kaldı. Sonrasında tekrar eve getirdik. Ancak kızımın hastanede yatması da çok fayda etmedi agresif ve saldırgan davranışları devam etti" dedi.


"DÜKKAN SAHİBİNE KÜFÜR ETTİ"

Olay günü de alışverişe çıktıklarını anlatan Kemal A., "Alışveriş için gittiğimizde dükkan sahibine küfürlü hakaret etti. O olaydan sonra eve döndük. Daha sonra yatağında uyumakta olan kızımı yaşadığı bu çileli hayattan kurtarmak için tabancamla kafasına iki el ateş ettim" dedi.

Katil baba savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

 Nöbetçi İstanbul 4. Sulh Ceza Hâkimliği'nce sorgulanan Kemal A. "Alt soydan yakın akrabayı öldürmek" suçundan tutuklandı. 

Sonraki Haber