Kızı Merve Konukoğlu'nu öldürüp intihar girişiminde bulunan Mikail Konukoğlu hastanede öldü

Elazığ'da bir süre önce eşinden boşanan, önceki gün 20 yaşındaki kızı Merve Konukoğlu'nu öldüren ve intihar girişiminde bulunan Mikail Konukoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

Tartıştığı kızı Merve Konukoğlu'nu silahla ateş ederek öldüren ve intihar girişiminde bulunan baba Mikail Konukoğlu, tedavi gördüğü Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde babasıyla boşanan annesiyle yaşayan 20 yaşındaki Merve Konukoğlu, sınava girmek için 17 Haziran'da Elazığ'ın Kırklar Mahallesi'nde oturan ağabeyinin evine gelmiş, durumu öğrenen baba Mikail Konukoğlu, kızıyla görüşmek için oğlunun evine gitmişti.

Baba ile kızı bir süre konuştuktan sonra ikili arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıkmıştı. Tartışma sırasında baba, yanında getirdiği silahla ateş ettiği kızını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunmuştu.

"HERKESİ AFFEDERİM AMA BABAMI EDEMEM"

Merve’nin kısa süre önce sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekmişti. Sosyal medya hesabından “Herkesi affederim ama babamı edemem” yazdığı görülmüştü.

"BU MEZARA YA BEN YA DA KARIM GİRECEK"

Baba Mikail Konukoğlu’nun ise cinayeti çok daha önceden planladığı, yaşadığı köyde mezar kazdığı ortaya çıkmıştı. Katil babanın mezarı kazarken, “Bu mezara ya ben ya da karım girecek” dediği öne sürülmüştü.

AA / İHA 

Sonraki Haber