Kız çocuğunu kaçıran uzman çavuş, canını zor kurtardı

Isparta'da kız kaçırma kovalamacasında kaza yapan uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu.

Son Güncelleme:

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Isparta Gülevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre,  C.Y. isimli uzman çavuş, 18 yaşından küçük kız çocuğunu kaçırdı. Kız çocuğunun kaçırılması yüzünden husumetli olduğu kişiler tarafından takibe alındı. Bir süre takip edilen C.Y., aracın kontrolünü kaybederek refüjdeki ağaca çarptı.

CANINI KURTARMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTI

Kaza sonrasında husumetli olduğu grup tarafından linç edilmek istenen C.Y., yanında bulunan beylik silahıyla hava ateş açarak kurtuldu. Çevredekiler tarafından silah seslerinin duyulması üzerine, bölgeye 112 Acil Servis ekipleri ile çok sayıda asayiş ve trafik polisi ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, tarafları güçlükle sakinleştirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Husumetli olduğu kalabalık grup tarafından linç edilmek istenen C.Y., polis ekiplerince olay yerinden uzaklaştırılarak, gözaltına alındı. Uzman çavuş ile aralarında husumet olduğu belirtilen grubun da daha sonra aynı polis merkezine gittiği öğrenildi. Öte yandan, yaşanan olaylar zinciri ve kazayla ilgili tahkikat başlatıldığı öğrenildi.

Sonraki Haber