Kitap okuyan iki yaşlı adam arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 12 saniye oyalayabilecek bir test daha.

Son Güncelleme:

Yeni bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Kitap okuyan yaşlı adamı gösteren bu iki resim arasında 3 fark var. İki resim arasındaki farkları bulmak için ise 12 saniyeniz var. 

Sadece IQ'su yüksek olanlar iki resim arasındaki 3 farkı 12 saniyede buluyor.

İki resim arasındaki 3 farkı bulmayı başardıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu bir kez daha gösteriyor. 

Eğer iki resim arasındaki farkları 12 saniyede bulamadıysanız o halde üzülmenize gerek yok. sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri buluyor. 

Resme ilk baktığınızda 3 farktan 2'si gözünüze çarpacaktır. Ancak geriye kalan farkı bulmak ise o kadar da kolay olmayacak.

12 saniyede sonuca ulaşamayanlar için iki resim arasındaki farklar aşağıda...

 Zeka bulmacaları olarak kaşımıza çıkan fark bulma oyunu testlerinde doğru sonuca ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor.

Adamın saçının üstüne, burnunun altına kadar gelen bıyığına ve kitabin arkasıan--ne dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı.

Sonraki Haber