Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonu: Anne kendi elleriyle teslim etti

Kırklareli merkezli Edirne ve Tekirdağ’ da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda bir evde yapılan baskında anne oğlunu telefonla çağırarak polise teslim etti.

Son Güncelleme:

Kırklareli merkezli Edirne ve Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 10 adres ve 2 araca yönelik gerçekleşen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonda baskın yapılan evde bulunan anne oğlunu telefonla çağırarak polise teslim etti.

Yapılan aramalarda 2 kilo 400 gram uyuşturucu, 3 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 18 adet tabanca fişeği, 11 bin 120 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 5’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 6’sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Acil Eylem Planı sonrası ilk adım Sıla’nın teyzesi: “Öyle kanı bozuk bir kız kardeşimiz yok. Müebbet alsın” Balıkçılar da balık avlıyor! Denizin rengi kahverengiye büründü "Arsa benim" dedi, köy yolunu kapattı Cinsel istismar ve şiddet sonucu hayatını kaybeden Sıla bebek, dedesinin soyadı ile defnedildi Ayvalık'ta Atatürk heykeline balyozla saldıran adam vatandaşlar tarafından dövüldü