Kırklareli'de ormanda aç kalan tilki yol kesip, yiyecek istiyor!

Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı Sivriler köyünde sürekli olarak arabaları önüne geçerek yiyecek isteyen tilki köylünün bir parçası oldu. Paşa adı verilen tilkinin o anları kameraya yansıdı.

Son Güncelleme:

Havaların soğumasıyla birlikte Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı Sivriler köyünde bir tilki yoldan geçen arabaların yolu kesip yiyecek istiyor. Köylüler ve yoldan geçenler de tilkiye paşa ismini verdi. Ormancı ekiplerinin önüne geçen paşa isimli tilki yiyecek istedi. Ormancılar paşa diye seslendikleri tilkiye yiyecek verdi. Köylülerin ve yoldan geçenlerin ilgi odağı olan paşa isimli tilki görenleri hayrete düşürüyor.

Kaynak: İHA

Türk zırhlısı PARS ALPHA ilk kez envantere girecek Türk zırhlısı PARS ALPHA ilk kez envantere girecek Malatya'da kayısı ağaçları buz kesti Tavuk firar edip, marketi birbirine kattı Yunanistan’ın turizm merkezi Santorini, hayalet kente döndü Fatih’te camiler Ramazan’a hazırlanıyor Samsun'da kayıtlara geçen bu anlar izlenme rekoru kırdı!