Kırık şemsiyesiyle polisin motosikletini yağmurdan korudu

Muğla'da bir okulun güvenlik kamerasına yansıyan görüntü, izleyenlerin gönlünü fethetti. İlkokul öğrencisi Eylül Karaca, polis motosikleti ıslanmasın diye koltuğa koyduğu kırık şemsiyesiyle teneffüs boyunca bekledi.

Son Güncelleme:

Muğla'da Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekiplerinin bir program için Şehit Mustafa Gökdal İlkokulunda gitti. Havanın yağmurlu olduğunu gören 2. sınıf öğrencisi Eylül Karaca, okul bahçesinde bulunan polis motosikletini kırık şemsiyesiyle korudu. 

Karaca'nın motosikletin koltuğuna koyduğu kırık şemsiyesiyle teneffüs boyuna beklediği anlar okulun güvenlik kamerasına yansıdı.


Görüntüleri izleyen İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel ile polis ekipleri Karaca'nın sınıfını ziyaret etti. Karaca'ya şemsiye, çanta, kalem ve silgi hediye eden ekipler, sınıf arkadaşlarına da çeşitli hediyeler dağıttı.


Polislerin okula gelmesinden çok mutlu olduğunu ifade eden Karaca, "Polisler geldiğinde yağmur yağıyordu. Polisler oturduklarında ıslanmasınlar diye şemsiyemi motorun üzerine koydum. Ben biraz ıslandım ama polislerin ıslanması gerekiyordu. Onlar bizi her zaman korur. Ben de küçük bir fedakarlık yaptım" dedi.


İHA

Sonraki Haber