Kılıçdaroğlu'dan yeni yıl mesajı: Beklediğiniz yıl, sonunda geldi, loading, loading, loading...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı paylaştı. Görüntülü bir mesaj paylaşan Kılıçdaroğlu, "Beklediğiniz yıl, sonunda geldi. Loading, Loading, Loading..." dedi.

Son Güncelleme:

"2023 kapıda ve eminim siz de 2023 öncesinde şaşkınlıkla sarayı izliyorsunuz. KYK dedim, EYT dedim, Bay Kemal söylüyor, saray paniğe kapılıyor" diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Bay Kemal'in çözümlerine sarılıyor. Ona daha çok şey yaptıracağım. 2023 yılı bşaka bir yıl olacak, iktidarı alacağız. Aldığımız andan itibaren yüzlerce, binlerce çözüm bir anda devreye girecek. Düşünün otomobilde ÖTV'nin kaldırıldığını, ücretlilerin daha düşük vergi ödediği, ücretlerin arttığı, alım gücünün yükseldiği, kırsalda çalışan kadın ve gençlerim SGK primlerinin devlet tarafından verildi, afların çıktığı, kadınların sorunlarının çözüldüğü bir büyük hareket. Samimi her sesi duyuyorum. Küçük büyük her sorunu çözeceğiz. Staj mağdurlarının sorununu çözeceğiz, ataması yapılmayan öğretmenlerin atamalarını yapacağız, suçsuz KHK'lıların mağduriyeti de çözülecek. Binlerce çözüm bir anda, bir şey bahşediyormuş gibi müjde de vermeyeceğim. Binlerce müjde aynı anda hangi açıklamayla verilebilir ki. Yapacağız. Sevgili halkım bir fırtına geliyor, mükemmel bir çözümler fırtınası, yelkenlerimiz rüzgarla dolacak. Yaşama sevincinizi geri kazandığınız, çetelerin hukuk önüne çıktığı güzel ve büyük, mükemmel bir fırtına. Loading halkım loading."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber