Kılıçdaroğlu, TOGG'un lansmanına katılacak mı? Öztrak'tan merak edilen soruya cevap

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, TOGG'un lansmanına davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programa katılmayacağını duyurdu.

Son Güncelleme:

Markalaşma ve üretim anlamında önemli adımların atıldığı Türkiye'nin vizyon projesi TOGG'un seri üretiminin gerçekleştirileceği Gemlik Kampüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, 29 Ekim'de açılacak.

CHP MYK sonrasında partisi adına açıklamalarda bulunan Sözcü Faik Öztrak, merak edilen konu hakkında da konuştu.

'GENEL BAŞKANIMIZ DAVETE KATILMAYACAK'

Öztrak, TOGG'un lansmanına davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılmayacağını söyleyerek, "TOGG, Türkiye'nin mobilite teknolojilerinde söz sahibi olabilmek için doğru zamanda yola çıkmış hepimizi gururlandıran bir özel kesim girişimidir. Doğru yapılan, iyi yönetilen her projenin destekçisi olduğumuzu daha önce söylemiştik. Bu davet şirket yönetiminden gelseydi seve seve katılır, seri üretim bandından inecek ilk aracı da ayakta alkışlardık. İktidar bu yaklaşımı ile en büyük zararı da özel kesim girişimi olan TOGG'a vermektedir. Bu sebeplerle davete Genel Başkanımızın katılmayacağını; ancak en kısa sürede TOGG'u yerinde ziyaret edeceğini kamuoyuna duyurur, TOGG'a başarılı bir lansman diliyorum" dedi.

AKŞENER'DEN TOGG DAVETİ AÇIKLAMASI

Halk Tv'nin canlı yayınına katılan Akşener ise davete ilişkin "Planlanmış ve iptal edemeyeceğim başka bir programım var. Bu tür davetlere partimizi temsilen isimler gönderiyoruz. Siyasi İşler Başkanımız, Ankara Milletvekilimiz Koray Aydın gidecek." ifadelerini kullandı.

DEVA PARTİSİ YÖNETİMİ'NDEN "DAVET" AÇIKLAMASI

DEVA Partisi yönetimi ise, henüz kendilerine yapılmış bir davetin olmadığını söyledi.

Kaynak: DHA

Sonraki Haber