Kılıçdaroğlu'dan İBB'ye atanan Can Akın Çağlar'la ilgili açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, İBB Genel Sekreterliği'ne atanan Can Akın Çağlar'la ilgili soruya, "Geçiniz o tartışmaları" yanıtını verdi.

Son Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'na başkanlık etti. CHP lideri toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, İBB'ye ataması tartışma yaratan eski Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar'la ilgili soruya, "Geçiniz o tartışmaları. Belediye başkanımız çalışıyor, üretiyor. Biz bütün belediye başkanlarımızla gurur duyduğumuz gibi Ekrem beyle de gurur duyuyoruz" yanıtını verdi. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:

Bütün belediye başkanları özveriyle çalıştılar. Belediye çalışanlarına da yürekten teşekkür ederim. Sorunlar var, aşılması gerekiyor. Hiçbir belediye başkanı önüne çıkan engelden ötürü şikayet etmedi. Koşullar ne olursa olsun sorunu çözeceksiniz demiştim. Onlar da ellerinden geleni yaptılar. 

ÇOKLU BARO DÜZENLEMESİ

Düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlandığı gün biz Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız. Üniter yapının kalbine sokulan bir hançerdir. Buna izin verenlerin tarihsel sorumluluğu vardır. Vicdanı olan herkesin el kaldırmaması lazım. 

İBB'YE ATAMA 

(Can Akın Çağlar'ın İBB Genel Sekreterliğine getirilmesi) Geçiniz o tartışmaları. Belediye başkanımız çalışıyor, üretiyor. Biz bütün belediye başkanlarımızla gurur duyduğumuz gibi Ekrem beyle de gurur duyuyoruz. 

Sonraki Haber