Kendisi ile ilgilenmeyen sahibi ile uğraşan kedi kahkahaya boğdu: ''Topları kafasına attı''

Kendisi ile ilgilenmeyen sahibini televizyon izlerken rahatsız eden kedi herkesi güldürdü.

Son Güncelleme:

Kendisi ile ilgilenmeyen sahibi ile uğraşan kedi sosyal medyayı salladı. Adeta intikam alır gibi meyveleri sahibinin kafasına atan kedi izleyenleri kahkahaya boğdu.

KEDİLER SAHİPLERİNE KÜSER Mİ?

Kedilerin insanlar gibi duygusal tepkileri ve kusma eğilimleri vardır, ancak "küsme" kavramı kedilerle ilgili olarak daha farklı bir anlam taşır. Kediler, insanlar gibi öfke veya küslük gibi duygusal durumları genellikle sergilemezler.

Ancak, bir kedinin bazı durumlar nedeniyle değişen davranışları veya kendi haline çekilmesi gözlemlenebilir.

Kediler, çevresel değişikliklere veya belirli durumlara karşı stresli veya korkulu tepkiler gösterebilirler. Bu durumda, kedi daha çekingen veya daha içine kapanık bir davranış sergileyebilir.

Kediler, sağlık sorunları yaşadıklarında genellikle normal davranışlarından sapabilirler. Ağrı, rahatsızlık veya hastalık durumlarında, kedi daha az aktif olabilir ve kendine daha fazla çekilebilir.

Bir kedi, yaşadığı çevresel değişikliklere (örneğin, yeni bir ev veya yeni bir evcil hayvan) uyum sağlamakta zorlanabilir. Bu durumda, kedi bir süre daha çekingen olabilir.

Bazı kediler, sahiplerinden daha fazla ilgi görmek veya belirli bir ihtiyacını ifade etmek için tavır değişiklikleri gösterebilir. Bu, sahibine yönelik bir çeşit dikkat çekme çabası olabilir.

Eğer kedinizin davranışındaki değişiklikler endişe verici veya uzun süre devam ediyorsa, bir veterinerle iletişime geçmek önemlidir. Sağlık sorunları veya stres gibi durumlar, profesyonel bir değerlendirme ve gerektiğinde tedavi gerektirebilir.

Malatya'da bir ilginç ihlal! Para cezası kesildi Hatay'da hurdacılara yönelik operasyon Arnavutköy’de temizlik seferberliği Sivil polislerden gizli kamerayla denetim Elazığ'da şeker pancarı hasadına Vali Hatipoğlu da katıldı Rize'de selden çay kurtarma mücadelesi