Kemal Sunal'dan esinlendi, 'Meraklı köfteci' açtı: Herkesi repliklerle karşılıyor

Diyarbakır'da 1994 yılından beri köfte işiyle uğraşan Sedat Kılıç, Kemal Sunal'ın filmlerinden ilham alarak nostaljik bir atmosferde film replikleriyle müşterilerini karşılıyor.

Son Güncelleme:

Kemal Sunal'a özenerek iş yerine ‘Meraklı Köfteci' ismini verdiğini söyleyen Kılıç, Sunal'ın fotoğraflarını sergileyerek onun anısını sevenleriyle beraber devam ettiriyor.

Kemal Sunal'dan esinlenerek Sur ilçesi Saray Kapı mevkiinde 'Meraklı Köfteci' adını verdiği büfede geçimini idame ettiren Sedat Kılıç, köftelerini de esprilerini de sanatçıya özenerek yapıyor.

Filmde Kemal Sunal'ın bir müşterisinin para vermemek için köftelere çivi koyduğunu söyleyen Kılıç, kendisinin de çivi yerine kürdan kullandığını dile getirdi. Kılıç, çivinin dişe zarar vermemesi adına köftelerine kürdan koyduğunu ifade ederek günde en az 4-5 kişiye kürdan çıktığını söyledi. Müşterilerinin bu durumdan memnun olduğunu ifade eden Kılıç, bu işi severek yaptığını kaydetti.

Gram altın rekor tazeledi, İslam Memiş anlattı: Altın alınmalı mı, yoksa satılmalı mı? Esnaf şikayetçi: Nakit ödeme devri bitti! Yağmurda yorgun düşen kızıl şahinin yardımına DKMP ekipleri koştu Şehit polis Şeyda Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Gecenin sessizliğini şimşekler bozdu: Yüksekova'da gecenin gündüze döndüğü anlar Küçükçekmece’de ilginç kaza! Kamyona çarpmamak isterken...