Kaşıkçı sonrası normalleşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyaretinde verdiği mesajlarda yeni bir döneme işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan önce Suudi Arabistan Kralı ile sonra Veliaht Prens Selman ile görüştü.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyaretinde verdiği mesajlarda yeni bir döneme işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan önce Suudi Arabistan Kralı ile sonra Veliaht Prens Selman ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan Arabistan ile yeni döneme işaret etti. İşbirliğini arttırma konusunda açıklamalar yapan Erdoğan, Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ipler kopma noktasına gelmişti. Suudi yargısından adalet beklenebilir mi? Kaşıkçı davası normalleşmenin tek nedeni mi? Haber Global ekranında konu mercek altında.

Kaynak: Haber Global TV

Van AFAD personelleri İran'a intikal için yola çıktı Kızıl şahinlerin yamaç paraşütü ve drona saldırısı heyecan yarattı Osmangazi Köprüsü'ne zam, feribotu tekrar cazip hale getirdi Beylikdüzü'nden Emir Can İğrek rüzgarı Rize'de 19 Mayıs tarihi kalede coşkuyla kutlandı Türk donanmasının gururları 19 Mayıs kapsamında halkın ziyaretine açıldı