Kasap kendisini araba çarpmasından kurtaran köpek ile sohbet etti

Bolu, Aktaş mahallesi kasabı, Mehmet Aktaş kendisini araba çarpmasından kurtaran köpek ile sohbet etti.

Son Güncelleme:

Mehmet Aşkar, yaklaşık 1 yıl önce işyerinin karşısında bulunan otoparktaki müşterisine et götürmek istediği sırada beslediği sokak köpeği paçasından tutarak geçmesine izin vermedi.

Köpeğe kızmak için arkasını dönen Aşkar, yeniden karşıya geçmek için hamle yaptığı sırada yoldan geçen aracın fren yaparak durduğunu gördü.

Aşkar ile kendisini kazadan kurtaran köpek arasında dostluk oluştu. Sabahları kasap dükkanının önüne gelen köpeği her gün yarım kilo etle ödüllendiren Aşkar, köpekle arasında gönül bağı oluştuğunu söyledi. Beslediği köpeğe hayat dersi verdiği sırada arkadaşı tarafından cep telefonuyla kaydedilen anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kaynak: İHA

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"