Kanseri yendi trafikte hayatını kaybetti

İstanbul'da bir motosiklet sürücüsü şerit değiştirirken arkasından gelen tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Sürücü Gökhan Ünlü kanser hastalığını yeni yenmişti ve son tetkiklerini yaptırmaya gidiyordu.

Son Güncelleme:

İstanbul'da TEM otoyolunun tuzla kesiminde 46 yaşındaki Gökhan Ünlü motosikletiyle sol şeritte ilerliyordu. Şerit değiştirmek için sağa doğru manevra yaptı. Orta şeride geçince hızını da düşürdü. Ama arkasından gelen tır yavaşlamadı. Motosiklete çarptı, Gökhan Ünlü düştü.

İddiaya göre düşen motosiklet sürücüsüne, arkadan gelen kamyonet çarptı. Tır ve kamyonet sürücüleri, yol kenarında bir süre beklediler. Ancak polisin ve sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasını beklemeden ayrıldılar. Motosiklet sürücüsü Gökhan Ünlü hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı.

Gökhan Ünlü'nün kanseri yendiği ve son tetkikler için Karadağ'a gittiği öğrenildi.

Balık tezgahlarında palamut bolluğu: Tanesi 125 - 150 lira arasında değişiyor Türkiye ve Almanya arasında döner krizi TAG Otoyolu'nda 3 ayrı kaza: 1 ölü, 20 yaralı Tokat'ta şaşırtan olay: Toprak kayması sandığı olayı dron gün yüzüne çıkardı Adana'yı 'süper hücre' vurdu: Cadde ve sokaklar göle döndü Kapadokya'da ilginç anlar! Sıcak hava balonu otomobile çarptı