Kağıthane'de komşusunun evine pencereden giren hırsızı cep telefonu ile görüntüledi

İstanbul Kağıthane'de bir evin açık bırakılan penceresinden içeri giren hırsız o sırada uyuyan 6 kişinin 9 telefonu ve cüzdanlarını çaldı. Hırsızın eve girdiği anları aynı mahallede oturan bir kişi cep telefonuyla görüntüledi. Şüpheli hırsız yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Son Güncelleme:

Olay 10 Ağustos'ta Hürriyet Mahallesi'nde bulunan bir binada meydana geldi. Türkmenistan uyruklu 6 akraba ve arkadaş evlerinde uyuyordu. Gece saatlerinde evi gözüne kestiren bir hırsız apartman kenarında bulunan doğalgaz kutusuna çıkarak birinci kattaki balkona tırmandı. Ardından açık bırakılan pencereden içeri girdi. O sırada evde uyuyan 6 kişiye ait 9 cep telefonu ve cüzdanı alarak girdiği pencereden tekrar çıktı. Sabah uyandıklarında cep telefonlarının yerinde olmadığını gören ev sakinleri polise giderek şikayetçi oldu.

Hırsızın eve girdiği anlar karşı binadaki mahalle sakini tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde balkona çıkan hırsız pencereyi kontrol ediyor ardından bir süre balkonda bekliyor. İçeri girdikten sonra ise aynı pencereden çıkarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri çevredeki güvenlik kamera ve cep telefonu görüntülerini incelemeye aldı. Polis şüphelinin 33 yaşındaki V.A. olduğunu tespit etti. Şüpheli geçtiğimiz pazar günü Çağlayan Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Arabaya giren yılanı ustaca çıkardı, görenler şaştı kaldı HÜRJET ve SOLOTÜRK'ten Samsun semalarında 19 Mayıs gösterisi Ordu'da 19 Mayıs coşkusu: Şehrin her köşesi bayramı yaşadı Türkiye'nin ilk profesyonel kadın akrobasi pilotundan gençlere özel gösteri uçuşu "Mein Schiff 6" kruvaziyeri ile Bodrum'a 2 bin 571 yolcu Yücel Arzen'den 19 Mayıs marşı