Kâğıthane'de 'depremin korkunç sesi' iddiası, sosyal medyayı ikiye böldü

İstanbul'da gece saatlerinde, 03.15'te merkez üssü Kağıthane olan 3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Sosyal medyada bir çok kullanıcı depremin sesini duyduğunu söyledi. Söz konusu anların korkunç sesleri çok sayıda yorum aldı. Deprem sesi iddiası kullanıcıları ikiye böldü.

Son Güncelleme:

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.15'te merkez üssü Kağıthane olan 3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

 Sosyal medyada Kağıthane depremine ilişkin yayınlanan görüntülerde, duyulan korkutucu deprem sesi iddiası binlerce insan tarafından onaylandı.

Deprem sesini duyduklarını iddia eden kullanıcılar farklı semtlerde otursalar da aynı sesi duyduklarını iddia etti. Korkutucu ses kayıtları izlenme rekorları kırdı.

İşte gelen yorumlardan bazıları.

Kaynak: Haber Global TV

Yanına kadar gelen sincabı elleriyle besledi Hayatta kalmayı sağlamak için kardeşlerini yuvadan atan guguk kuşu Mersin'i toz bulutu kapladı, araçlar çamura bulandı Dışarıda olup biteni izleyen kedinin surat ifadesi kahkahaya boğdu Simülasyon aracında emniyet kemeri takmayınca olanlar oldu, bildiği tüm duaları okudu Tavuğu rahat bırakmayan kavgacı kedinin ağzının payını aldığı anlar