Kağıt toplama arabasıyla motosiklet hırsızlığı: O anlar kamerada

Fatih’te park halinde kilitli halde duran motosiklet, kağıt toplayıcıları tarafından çalındı. Şahısların motosikleti kağıt topladıkları el arabasının üzerine koyarak götürdükleri anlar güvenlik kamerasına yansırken 2 şüpheliden 1’i yakalanarak gözaltına alındı.

Son Güncelleme:

İstanbul Fatih’te 25 Haziran 2024 günü Fatih Kumkapı’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Y.B.’ye ait park halinde bulunan motosiklet park edildiği yerden çalındı. Motosikletinin çalındığını fark eden Y.B., durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Güvenlik kamerası görüntülerinden motosikletin çalındığı belirlendi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Kimliği tespit edilen şahıslardan Mahmut Ö. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyette yapılan ilk sorgusunda daha önceden 2 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheli daha sonra adliyeye sevk edilirken diğer şahsın yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Kağıt toplama aracıyla gerçekleşen hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kağıt toplama aracıyla sokakta dolaşan şahıslar park halindeki bir motosikleti gözlerine kestiriyor. Daha sonra şahıslardan birinin park halindeki motosikletin kilidini kırarak sürükleyerek sokağa girdiği görülüyor. Görüntülerin devamında motosikleti kağıt toplama aracına koyan şahısların sokakta ilerlediği ve bir süre sonra ara sokağa girerek uzaklaştıkları görülüyor.

ASELSAN'dan Puhu paylaşımı Haliç Köprüsü'nde 'asfalt yenileme' trafiği sürüyor Aliyev'den Erdoğan'a jest: Şuşa'da değil, Almanya'da milli takımla olun Ot biçerken buldu, çalışmayı durdurdu: Üstlerine yatarak kurtarmaya çalıştı MSB, hava hücum harekatı ile komando indirme görüntülerini paylaştı Türkiye'nin çatısı Ağrı Dağı'ndan rekor geldi, Avrupa rekoru kırıldı