KAAN uçtu, Kariye açıldı, Yunan çıldırdı: 6 gazete Kariye'nin yeniden ibadete açılmasını manşete taşıdı

KAAN ikinci deneme uçuşunda dün 14 dakika havada kaldı. Aynı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 79 yıldır müze olarak kullanılan Kariye Camii'nin ibadete açılması Yunanistan'ı çıldırttı. Yunan basını Kariye'nin ibadete açılmasını manşetlerine taşıdı.

Son Güncelleme:

KAAN ikinci deneme uçuşunda dün 14 dakika boyunca gökyüzündeydi. Türk savunma sanayindeki gelişmeler karşısında yaşadığı hazımsızlık ve endişeyi, yaşanan yumuşama iklimine rağmen Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın çıkışlarıyla açığa vuran Yunanistan, şimdi de Kariye Camii'nin ibadete açılmasıyla çalkalanıyor. Kariye Camii dün gerçekleşen törenle ibadete açıldı. Bu durum Yunanistan'ı adeta çıldırttı. Yunan basını Kariye Camii'nin ibadete açılmasını manşetlerine taşıdı.

Yücel Arzen'den 19 Mayıs marşı Afrika'dan gelen ilginç görüntü tartışma konusu oldu: Hayvanlar hareketsiz kaldı Ağaçtayken insanlara yakalanan anakonda ne yapacağını şaşırdı! Sahibinin her dediğini dinleyen eğitimli kuzu sosyal medyayı salladı Bozayının orman gezintisi fotokapana yansıdı Diri diri toprağa gömüldü, 4 gün sonra böyle çıkarıldı