İzmir’deki patlamada hayatını kaybeden kardeşlere acı veda

İzmir’in Torbalı ilçesinde 5 kişinin öldüğü, 63 kişinin yaralandığı tüp patlamasında hayatını kaybeden kardeşler Birgül Sarsılmaz ve Evin Aslan, yan yana son yolculuklarına uğurlandı.

Son Güncelleme:

İzmir’de Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde dün saat 15.00 sıralarında bir iş yerinde sanayi tipi tüp patlamış, 5 kişi hayatını kaybetmiş, 63 kişi de yaralanmıştı. Büyük patlamada hayatını kaybeden Evin Aslan (36) ve kardeşi Birgül Sarsılmaz (44) için bugün Torbalı ilçesi Subaşı Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Aslen Mardinli olan iki kardeş için toplanan kalabalık, büyük üzüntü yaşarken aile fertleri gözyaşlarına boğuldu. Baba İbrahim Savucu, ayakta durmakta güçlük çekti. Savucu Ailesi bir yandan da gelen taziyeleri kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ve Şerif ile bir araya geldi Zeytinyağı fabrikası işçileri 23 gündür grevde Karlıova’ya yağan dolu yaylayı beyaza bürüdü Jandarmadan kaçmak için bataklığa saklandı, kaçamadı Tavuğu yakalamak isteyen dev pitonun hazin sonu saniye saniye görüntülendi Amatör balıkçı hayatının avını gerçekleştirdi: Tam 39 kilo ağırlığında...