İzmir'de inşaat işçileri birbirleri ile öldüresiye kavga etti!

İzmir’in Konak ilçesinde bir rezidansta çalışan işçilerin, WhatsApp grubundaki şakalaşma ve küfürleşmeleri kavgaya dönüştü. Korkunç anlar kamerada.

Son Güncelleme:

İşçilerin yumruklu kavgasında sandalyeler havada uçuştu, meydan muhaberesini aratmayan kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Konak ilçesinde inşaatı devam eden bir rezidansın yemekhanesinde meydana geldi. İddiaya göre, WhatsApp grubunda şakalaşan işçiler daha sonra birbirleriyle küfürleşmeye başladı. Olayın büyümesi üzerine yemekhanede bir araya gelen işçilerin kavgası meydan muhaberesini aratmadı.

Yumruklaşan işçilerin kavgasında sandalyeler havada uçuştu. Yemekhaneyi birbirine katan kavga anları bir işçi tarafından anbean cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde; işçilerin yumruklaştığı ve birbirlerine sandalye fırlattığı yer aldı.

GÜNÜN İZMİR HABERLERİ

Gazze’ye sağlık malzemeleri taşıyacak gemi İzmir'den yola çıkıyor.

İsrail’in saldırısı altındaki Gazze için; sahra hastaneleri, ambulanslar, ilaç ve tıbbi malzemeler olmak üzere yaklaşık 500 ton yardım ekipmanını taşıyacak gemi için hazırlıklarda son aşmaya gelinirken, İzmir Alsancak Limanı'ndan yükleme işlemleri yapılan geminin bugün Mısır El-Ariş Limanı'na doğru yola çıkması bekleniyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze’ye yönelik yapılan yardımlar için sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün yola çıkması beklenen gemiyle; ilaç, tıbbi cihaz, 8 adet sahra hastanesi, 20 ambulans ve tıbbi sarf dahil yaklaşık 500 ton yardım ekipmanını ulaştırıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Koca'nın bu açıklamalarının ardından gözler İzmir'den hareket edecek gemiye çevrildi. Alsancak Limanı’ndan yola çıkacak gemi için hazırlıklar son aşamaya gelirken, toplamda 500 ton yardım ekipmanını taşıyacak geminin bugün Mısır El-Ariş Limanı'na doğru yola çıkması bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Fatih'te İSKİ'ye ait su borusu patladı: Su metrelerce havaya fışkırdı 82 yaşındaki kadın damatsız düğün yaptı Edirnekapı Surları girişe kapatıldı Ayçiçek yağı 80 günde 3 kez zamlandı Köftede domuz eti gündem olmuştu, peki Tarım Bakanlığı tarafından firma ismi neden geç paylaşıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da