İzmir'de bıçaklı, demir çubuklu yol verme kavgası kamerada

Karabağlar ilçesinde, bir halı yıkama firmasının 2 çalışanı ile bir baba-oğul arasında yol verme nedeniyle çıkan ve demir çubuk ve bıçaklarında kullanıldığı kavga, çevredekiler tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

Son Güncelleme:

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında, Yeşilyurt semtinde meydana geldi. Bir halı yıkama firmasında çalışan 2 kişi, yol verme kavgası sebebiyle, başka bir araçta bulunan ve baba oğul oldukları öğrenilen 2 kişiyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki grup tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Çevredekiler araya girerek kavgayı güçlükle ayırırken, o anlar cep telefonlarına anbean yansıdı. Görüntülerde, iki grubun birbirine tekme ve yumruklarla saldırdığı, içlerinden bazılarının ellerinde demir çubuk ve bıçak olduğu görüldü.

Kaynak: DHA

Zeytinyağı diye halkı kandırıyorlar: Etikette algı oyunları Ev fiyatları düştü, kiralar arttı: Satamayan kiraya veriyor Sağlık Bakanlığı harekete geçti: Randevu sorununa yapay zekalı çözüm 70 milyonda bir görülen hastalığa yakalandı, damardan aldığı besinle hayata tutunuyor Depremzede çocuklara eğitim desteği: Gönüllüler yalnız bırakmıyor Kırşehir'de şehitlere vefa: Hatıraları adlarına yaptırılan ağaçta yaşayacak