İzmir'de 200 kiloluk orkinosu defalarca bıçaklayıp avladı, görüntüler tepki topladı

İzmir Karaburun'da beslenmek için kıyıya kadar gelen orkinos plajda bulunan iki kişi tarafından bıçak ve zıpkın kullanılarak avlandı. Dev balığın defalarca bıçaklanması büyük tepki topladı. Kıyıya yaklaşan balığı böyle avladılar, o görüntüler bir hayli tepki topladı.

Son Güncelleme:

İzmir Karaburun'da, Mercanköy Plajı'nda kıyıya yakın yüzen dev bir orkinos görüldü. Balığı fark eden bir tatilci, eline aldığı bıçağı kullanarak orkinosu avlamaya çalıştı.

Başka bir vatandaş da elindeki zıpkınla balığın peşine düştü. Dakikalarca süren kaçışın ardından aldığı zıpkın ve bıçak darbeleriyle bitkin düşen dev balık, avlanmaktan kurtulamadı.

Denizlerin en hızlı ve güçlü balıklarından orkinos, bıçak ve zıpkın yaralarına rağmen, peşindeki iki vatandaşı bir ara açığa doğru sürüklese de, avlanmaktan kurtulamadı. Yaşanan o anlar başka bir tatilci tarafından saniye saniye görüntülendi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler tepki topladı.

Yerleşim alanları arasında çıkan anız yangını söndürüldü MSB: “Kuzey Irak’ta hedefler tam isabet imha ediliyor” İzmir'de aranan şahıslara şafak operasyonu Sağanak yağış Van'ı vurdu, yollar göle döndü Çekirgeyle mücadele kapsamında ilaçlama Samsun'da sağanak: Tarım arazileri ve iş yerlerini su bastı