İYİ Parti'den ihracı istenen Ümit Dikbayır'dan açıklama: Gelinen noktada susmam mümkün değil

İYİ Parti'den ihracı istenen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, bir video paylaşarak kritik açıklamalarda bulundu. Dikbayır, "Tüm iddiaların araştırılıp gerçeğin ortaya çıkarılmasını talep ediyorum" dedi.

Son Güncelleme:

Son dakika haberine göre İYİ Parti'den ihracı istenen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, bir video paylaşarak kritik açıklamalarda bulundu.

Dikbayır, "Tüm iddiaların araştırılıp gerçeğin ortaya çıkarılmasını talep ediyorum" dedi.

KESİN İHRAÇ İSTEMİYLE DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLMİŞTİ

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın Genel Başkan Meral Akşener'in imzasıyla tedbirli ve kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini bildirmişti. 

Zorlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu partisinin istişare kampını İstanbul'da gerçekleştirdiklerini, partinin tüm organlarının katıldığı kampta, birlik ve mutabakatla yürüme kararlılığını ortaya koyduklarını söyledi.

"Sakarya Milletvekilliniz Ümit Dikbayır hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklamalar yaptı. Bir süre daha bekleyip savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Bu gelişmelerle ilgili yorumunuz var mı?" sorusunu Zorlu, şöyle yanıtladı:

"Bahsettiğiniz isim bugün Genel Başkanımızın imzalarıyla, yetkileriyle tedbirli ve kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir. İyiler ve cesurlar hareketinin kuruluş felsefesinde, Türk milletinin bekası, milletimizin birliği ve bütünlüğü, Türk milletine dayatılan bu siyasi anlayıştan kurtulması hedefi vardır. Biz bu hedefe ilerlemeye devam ediyoruz. Bizim içimize giren, İYİ Parti'nin bu felsefesini kullanarak, daha sonra kendi çıkarları gerçekleşmediğinde bunu bir başka öyküyle millete sunmak isteyenlere iyi dikkat edilmesi lazım."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber