İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur'dan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama

Bütçe görüşmelerinin devam ettiği TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan yumruklu kavgada darbe alan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur açıklamada bulundu.

Son Güncelleme:

Meclis'te yaşanan arbedede İYİ Partili Örs, fenalaştı. Örs'e, ilk müdahaleyi aynı zamanda doktor olan İYİ Partili Aylin Cesur yaptı. Örs, daha sonra Meclis revirine götürüldü. Burada kalp ritminin bozuk olduğu gerekçesiyle Hüseyin Örs, ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Örs'ün, tedbir amacıyla yoğun bakımda tedaviye alındığı öğrenildi.

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, "Çok üzüntü duyduğumu ifade edeyim öncelikle. Saldırı sonrasında başına yediği darbe sonrası vekilimizin iyi olmadığını gözlemledik. TBMM revirinde müdahale edenlere de teşekkür ediyorum. EKG'si çekildiğinde kalbin durma aşamasından bir önceki aşama olan, kalp ritminin bozulduğunu gördük. Onun üzerine derhal ambulans ile hastaneye getirdik. İlk müdahale ile ilaç uygulandı ve gelirken de yetkilileri arayarak, burada kardiyoloji ve acil hocalarının bir arada hazır olmalarını rica ettik. İlk müdahaleyi yaptılar. Yapılan müdahale kalbin geri döndürülmesi diye bilinen, kardiyo şok tedavisidir. Çok önemli bir hadisedir. Kısa zamanda yapılmazsa hastayı kaybedersiniz, buna olumlu cevap verdi ancak şu anda hayati tehlikesi devam ettiği için yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise, "Şu anda çok üzücü ve gerçekten böyle bir olayla milletimizin karşısında olmak istemezdik. Trabzon Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Örs bey ağır bir saldırıya uğradı. Bu saldırıyı gerçekleştirenler için utanç verici bir gündür" dedi.

Kaynak: DHA

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın dikkat çeken görüntüsü Olta balıkçıları İzmir için uyarılara aldırış etmedi, yasağı delip geçtiler Yavru köpeklerin karnını doyuran bekçiler yürekleri ısıttı Depremlerden etkilenen Adıyaman'da köy evlerinin inşası sürüyor Avcılar'da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı Göçmen kuşların sonbahar yolculuğu