İşte Lugano'nun taktiği! Fenerbahçe'nin rakibini tanıyalım

Fenerbahçe'nin rakibi Lugano, genellikle 4-3-3 sistemiyle sahaya çıkıyor. Golcüsü ise Zan Celar. Takım hücum ağırlıklı oynarken savunması alarm veriyor.

Son Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi heyecanı yaşandı. Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. Geçen sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılmaya hak kazandı. İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenen kura çekiminde temsilcimiz, İsviçre ekibi Lugano ile eşleşti. İlk maç 23-24 Temmuz'da deplasmanda, rövanşı ise 30 ya da 31 Temmuz'da İstanbul'da oynanacak.

LUGANO'NUN OYUN SİSTEMİ

Lugano, geçen sezonu Young Boys'un gerisinde 2. sırada tamamladı. İsviçre temsilcisi, iç saha maçlarını Cornaredo Stadyumu'nda oynarken, Avrupa maçlarına Zürih'teki Letzigrund Stadyumu'nda çıkıyor. Genellikle 4-3-3 sistemiyle sahaya çıkan Lugano'nun en golcü ismi ise 49 maçta 21 gol atan Zan Celar. Hücum ağırlıklı futbol oynatmayı tercih eden Mattia Croci-Torti'nin takımı, savunmada ise alarm veriyor.

Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda İsviçre takımı Lugano ile eşleşti.

TECRÜBELİ İSİMLER VAR

Kadro değeri 36 milyon euro olan Lugano'da tecrübeli isimler de forma giyiyor. Siyah-beyazlılarda Renato Steffen, Albian Hajdari ve Anto Grgic gibi oyuncular yer alıyor. İsviçre Ligi temmuz ayında başlıyor. Lugano, 20 Temmuz'da Grasshoppers maçıyla birlikte yeni sezona merhaba diyecek. Öte yandan Lugano, geçen sezon Avrupa Konferans Ligi'nde Beşiktaş'ın da yer aldığı grupta 4 puan toplayarak 4. olmuştu.

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber