İşte kafa karıştıran optik illüzyon testi: Resimdeki farklı biberi 6 saniyede bulmak için en az 130 IQ gerekiyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı nesneyi mümkün olan en kısa sürede ayırt etmektir. Resimdeki farklı biberi 6 saniyede bulmak için bir dahi olmak gerekiyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi test etmenize yardımcı olan bu görselde birbirinin aynısı bir sayfa dolusu biber bulunuyor. 

Her biri birbirinin aynısı olan bu biberlerden yalnızca biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise resimdeki farklı olan biberi 6 saniye içerisinde bulmanız.

Resimdeki farklı biberi 6 saniyelik süre dolmadan bulanları tebrik ederiz. Bu testi süre dolmadan çözmek sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu kanıtlıyor. 

Eğer resimdeki farklı biberi henüz bulamadıysanız o halde merak etmeyin, doğru yanıt haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

Zeka testi olarak karşımıza çıkan görsellerde farklı nesneleri tespit edebilmek için detaylı bir şekilde fotoğrafı analiz edebilmemiz gerekir. Optik illüzyonlu bu görsellerde doğru yanıta ulaşanların görsel zekası diğer insanlara göre daha yüksek kabul ediliyor.

6 saniyede sonuca ulaşamadıysanız doğru yanıt aşağıda...

 Farklı olanı bulmak için uğraştığımız bu testte henüz doğu yanıta ulaşamadıysanız işte zeka bulmacasının doğru yanıtı:

Sonraki Haber