İşte çilingirlerin sır gibi sakladığı o yöntem! Anahtar deliğinde kırılan anahtarı çıkarmak sadece 1 dakika sürüyor

Anahtar deliğine sıkışan anahtarı çıkarmak için bazı pratik yöntemler bulunuyor. Basit hayat hileleri olarak adlandırılan bu pratik yöntemlerden ardım alarak kırılan anahtarı çilingire para vermeden çıkarabilirsiniz. 

Kırılan anahtarı anahtar deliğinden çıkarmak için tek ihtiyacınız bir zincir yağlayıcı olacak. Zincir yağlayıcı ile anahtar deliğini yumuşatabilirsiniz. Delik ve anahtar parçasının arasına sızan yağ sayesinde anahtarı bir kargaburnu kullanarak kolayca çıkarabilirsiniz. Ardından anahtar deliğini bir bez yardımı ile silmek yeterli olacaktır. 

Anahtar deliğine sıkışan anahtarı aynı zamanda bir sıcak silikon yardımı ile de kolayca temizleyebilirsiniz. Bu yöntemde ise dikkatli olmak gerekiyor. Bu yöntemde kullanılan sıcak silikon eridiğinde cilt üzerinde yanık izi bırakan bir malzemedir. Bu yöntemde kullanacağınız sıcak silikonu dikkatli şekilde eritin ve anahtar deliğinin içine bastırın. Sıcak silikon anahtar deliğine iyice yerleştiğinde soğumaya bırakın. Burada soğuyan sıcak silikonu çektiğinizde anahtar da beraber gelecek.