İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde emekli polisin kadını öldürüp intihar ettiği olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde emekli polis olduğu öğrenilen bir adam, sokak ortasında tartıştığı Y.K adlı bir kadını tabanca ile vurarak yaraladıktan sonra intihar etti. Olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde emekli polisin kadını bir süre kovaladığı görüldü.

Son Güncelleme:

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde emekli polis olduğu öğrenilen bir adam, sokak ortasında bir kadını silahla vurarak yaralayarak ardından kendini öldürdü. Olayın ardından hastaneye kaldırılan ağır yaralı kadın hayatını kaybetti. Olaya ilişkin çıkan yeni görüntülerde emekli polisin kadını bir süre kovaladığı ve kadının yere düştüğü görüldü. 

İstanbul Beylikdüzü'nde, emekli polis olduğu öğrenilen H.Ö., sokak ortasında tartıştığı Y.K. isimli kadını tabanca ile vurduktan sonra intihar etti. Ağır şekilde yaralanan kadın da hastanede hayatını kaybetti. Olaya ilişkin yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, emekli polis H.Ö.'nün Y.K.'yi bir süre kovaladığı, ardından kadının sokak ortasında yere üştüğü görülüyor.

Kaynak: DHA

Sonraki Haber