İstanbul'da zemini en sağlam ilçe

Haber Global’de Elif Özkul ve Emre Buga’nın “Türkiye’de Sabah” programı canlı yayın konuğu, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu oldu. Zemini sağlam ilçelerin başında gelen Başakşehir'de depremle mücadelede yapılan çalışmaları anlattı.

Son Güncelleme:

Sağlam zemini ile dikkat çeken İstanbul'un Başakşehir ilçesinin Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu Haber Global’de Elif Özkul ve Emre Buga’nın “Türkiye’de Sabah” programı canlı yayın konuğu oldu.

Peki deprem ile mücadelede sağlam zemin yeterli mi? , Başakşehir'de deprem izolatörlü konut projesi nasıl işliyor?, ve Başakşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda? Belediye Başkanı Kartoğlu Haber Global'de anlattı.

Kaynak: Haber Global TV

İstiklal Caddesi'ndeki yangın yakın noktadan böyle görüntülendi Kızgın boğayı umursamayan vatandaşın hazin sonu: Ne olduğunu bile anlayamadan... Cadde ortasında yılanlı meydan dayağı: O anlar kamerada Adres Balıkesir: Site bahçesine giren tilkiler görüntülendi Mağarada mahsur kalan keçi için ekipler seferber oldu Yer Muğla: Köpüren denizdeki azgın dalgalarla tehlikeli dans