İstanbul'da sıradan bir gün: Tartıştığı tır şoförüne yetişmek için aracının üzerine çıkarak kavga etti

Zeytinburnu’nda hafif ticari aracın şoförü ile TIR sürücüsü arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada hafif ticari aracın şoförü, TIR'ın camına yetişmek için aracının üzerine çıktı. Tartışma anları cep telefonu kamerasına yansıdı

Son Güncelleme:

İddiaya göre, 34 GC 4579 plakalı hafif ticari aracın şoförü ile 34 HR 5247 plakalı TIR’ın şoförü arasında yol verme tartışması çıktı.

Tartışma sırasında şoförler bir birine küfür etti. Hafif ticari aracın şoförü, TIR'ın camına yetişmek için aracının üzerine çıktı.

Bir süre sonra yatışan kavgada taraflar, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, ticari sürücüsünün aracının üstüne çıkıp TIR’ın camına tekme atıp saldırdığı, o esnada küfür ettiği görülüyor.

Ayçiçek yağı 80 günde 3 kez zamlandı Köftede domuz eti gündem olmuştu, peki Tarım Bakanlığı tarafından firma ismi neden geç paylaşıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da Sabancı Vakfı, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'ne özel film hazırladı Yere çöp atanların ifşalandığı Bolu’da, ceza almaktan kıl payı kurtulan genç Öfkelendi, müdür odasına balyozla dalıp masayı parçaladı